Η DELTA ENGINEERING – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, μέλος του ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες συμμετέχει στην 81η ΔΕΘ

Στο θεματικό αφιέρωμα energia natural gas που διοργανώνεται στα πλαίσια της 81ης ΔΕΘ που πραγματοποιείται από τις 10-18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η εταιρεία DELTA ENGINEERING – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, μέλος του ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί θεσμό που έχει ταυτιστεί με την πολιτική και οικονομική ιστορία του τόπου και φέτος γιορτάζει τα 90 χρόνια παρουσίας και υπόσχεται να το γιορτάσει με λαμπρότητα και πλήθος εκδηλώσεων. Παράλληλα, σχεδίασε θεματικά αφιερώματα, ένα εκ των οποίων είναι το energia natural gas με ιδιαίτερη κατεύθυνση τα αέρια καύσιμα στις χρήσεις του, τα αποτελέσματα, τα πλεονεκτήματα του αλλά και τις επιδράσεις στο περιβάλλον. Το καθιερωμένο αυτό αφιέρωμα για την Ενέργεια, προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών, όσο και των απλών επισκεπτών, και συγκεντρώνει τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών του συγκεκριμένου κλάδου.

Ο όμιλος θα στεγαστεί στο περίπτερο 14, Stand No 1 και στελέχη του θα βρίσκονται επί τόπου προκειμένου να ενημερώσουν εκθέτες και επισκέπτες τόσο για τις τεχνικές εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο όσο και για χρηματοδοτικά προγράμματα που υποστηρίζουν τον τομέα.

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές: 16:00-22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00-22:00

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ