ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

23 Νοεμβρίου 2018

Η άνοδος του επιπέδου εξυπηρέτησης, της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και των υφιστάμενων υποδομών ενός ξενοδοχείου αποτελεί βασικό στόχο για την τουριστική ανάπτυξη.

Η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί δραστηριοποιείται επί χρόνια στον τομέα των τουριστικών υποδομών και έχει αναλάβει τη μελέτη, αδειοδότηση, τακτοποίηση και επίβλεψη τουριστικών καταλυμάτων μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας.

Στα πλαίσια ανακαίνισης και αναβάθμισης των δωματίων αλλά και των κοινόχρηστων χώρων ενός ξενοδοχείου, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός στοχεύει στην εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών για τη διαμόρφωση των χώρων, ώστε να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες. Η αρχιτεκτονική σχεδίαση και η εσωτερική διακόσμηση πραγματοποιείται με στόχο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κάθε χώρου, δίνοντας όμως παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατήρηση ενός ενιαίου, χαρακτηριστικού και αναγνωρίσιμου ύφους.

Συνθέτοντας τις ισχύουσες τεχνικές και νομοθετικές επιταγές, εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρεία επιμελούνται την αρχιτεκτονική σύνθεση και τις εσωτερικές διαρρυθμίσεις ενός ξενοδοχειακού καταλύματος, δίνοντας έμφαση στην αισθητική και τη λειτουργικότητα, όπως επίσης και στην αποτύπωση της εταιρικής ταυτότητας και φιλοσοφίας του πελάτη, δημιουργώντας μοναδικούς χώρους με ξεχωριστή ταυτότητα.

Με γνώμονα την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του κάθε ξενοδοχείου, αλλά και με σεβασμό στο τοπίο ή το αστικό περιβάλλον στο οποίο χωροθετείται, η Delta Engineering προχωρά στο σχεδιασμό των χώρων με ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο σύνολο, όσο και στη λεπτομέρεια. Φιλοσοφία του σχεδιασμού αποτελεί η δημιουργική σκέψη, η υψηλή αισθητική και βέλτιστη αξιοποίηση των χώρων, ενώ παράλληλα ανάλογα με το ύφος που επιλέγεται να αποδοθεί σε κάθε χώρο, επιλέγονται τα κατάλληλα υλικά και στοιχεία δόμησης για τη βέλτιστη ανάδειξη των χώρων.

Τα στελέχη της «Delta Engineering -Σύμβουλοι Μηχανικοί», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς και Συνεργάτες», βρίσκονται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για τα παραπάνω θέματα, εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, με στόχο την υποστήριξη κάθε επιχείρησης.

.

Συντάκτες:

Φωτεινή Πατρίκη, Διπλ. Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Τμήμα Μελετών Τουριστικών Καταλυμάτων

Θωμάς Δαλαμπούρας, Διπλ. Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Τμήμα Μελετών Τουριστικών Καταλυμάτων

Τελευταία άρθρα