ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

5 Οκτωβρίου 2018

Την Παρασκευή 04-10-2018 εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση από το ΥΠ.ΕΝ:

“Έως την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 παρατείνεται η πρώτη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017, κατά την οποία τα πρόστιμα είναι μειωμένα κατά 20%.

Η παράταση της προθεσμίας δίδεται λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και μετά από αιτήματα φορέων του κλάδου. Θα ακολουθήσει σχετική απόφαση, σε νομοθετική ρύθμιση.”

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά παράταση – μετά την πρώτη 6μηνη που δόθηκε στις 2/4/2018 – που ανακοινώνει το υπουργείο για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς η αρχική προθεσμία για την πρώτη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων με μείωση του προστίμου 20% έληγε στις 8/4/2018.

Τα στελέχη της «Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί», μέλος του Ομίλου «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση για τα παραπάνω θέματα, εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις με στόχο την εμπρόθεσμη υποστήριξη κάθε πελάτη σε ζητήματα τακτοποίησης και νομιμοποίησης αυθαίρετων κατασκευών.

Τελευταία άρθρα