Architecture + Design | Architecture + Delta

10 Ιανουαρίου 2020

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός αποτελεί το κατεξοχήν μέσο διαμόρφωσης της επιχειρηματικής, κοινωνικής, πολιτισμικής και οικονομικής δραστηριότητας. Στην Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί προσφέρουμε βιώσιμες και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη του δομημένου χώρου, στο πλαίσιο προσταγών του σύγχρονου κόσμου.

Χρησιμοποιώντας μια ολιστική και πελατοκεντρική στρατηγική σχεδιασμού, συνθέτουμε τις επιταγές της αισθητικής, της λειτουργίας και της τεχνικής και δημιουργούμε σύγχρονες και οικονομικά βιώσιμες κτιριακές εγκαταστάσεις για κάθε ανάγκη και χρήση. Με γνώμονα τη δημιουργία ιδιαίτερων χώρων με ταυτότητα, κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δημιουργούμε μοναδικές και εξατομικευμένες αρχιτεκτονικές προτάσεις (exclusive and built to order architecture).

Σε κάθε μελέτη, οι ανάγκες του πελάτη, η μορφολογία του χώρου, τα σύγχρονα δομικά υλικά καθώς και τα οικονομικά δεδομένα λειτουργούν ως μεταβλητές, που μέσω μιας ιδιαίτερης σχεδιαστικής θεώρησης, οδηγούν στη δημιουργία κτιρίων και χώρων που καλύπτουν τόσο τις σημερινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. Στόχος είναι ο σχεδιασμός κτιριακών εγκαταστάσεων που θα μπορούν να υποδεχθούν και να υποστηρίξουν έμπρακτα το σύγχρονο επιχειρηματικό, οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα θα σέβονται το περιβάλλον και το χώρο μέσα στον οποίο υλοποιούνται.

Η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί, έχοντας στο δυναμικό της περισσότερους από 40 έμπειρους και εξειδικευμένους Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς, έχει σχεδιάσει και ολοκληρώσει περισσότερες από 1.000 Αρχιτεκτονικές μελέτες, σε Ελλάδα και Κύπρο. Με ευρύ φάσμα σχεδιασμού, που εκτείνεται σε μελέτες ξενοδοχείων, καταστημάτων, κατοικιών, δημόσιων υπαίθριων χώρων, καθώς και βιομηχανικών και άλλων ειδικών κτιρίων, την Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί εμπιστεύονται και έχουν αναπτύξει ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στη διάρκεια των ετών, ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΜΙΛΟΙ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού, του εμπορίου τροφίμων, της μεταποίησης, του εμπορίου καυσίμων, της παροχής υπηρεσιών υγείας και εκπαίδευσης καθώς και οι μεγαλύτεροι φορείς του δημόσιου τομέα.

Τα στελέχη της «Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί», μέλους του Ομίλου «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», στο πλαίσιο της διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσής τους, είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση για τα παραπάνω θέματα, εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις με στόχο την υποστήριξη κάθε επιχείρησης σε πολεοδομικά και σχεδιαστικά ζητήματα.

.

Συντάκτης:

Θωμάς Δαλαμπούρας, Διπλ. Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Τμήμα Μελετών Τουριστικών Καταλυμάτων

Τελευταία άρθρα