Κοπή πίτας στα γραφεία του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» στην Αθήνα

Κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» στην Αθήνα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις.

Γι’ αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια επιτυχημένης, επιχειρηματικής ιστορίας, ο πρόεδρος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες», Δημήτρης Σαμαράς, υπογράμμισε:

«Πράγματι φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς φτάνουμε τα 30 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Χρειάστηκε πολλή δουλειά απ’ όλους μας για να φτάσουμε ως εδώ, να είμαστε, σήμερα, ο μεγαλύτερος Όμιλος Σύμβουλων Μηχανικών. Δουλέψαμε και αναπτυχθήκαμε μένοντας πιστοί στις ίδιες αρχές και αξίες.

Ο ρόλος μας πλέον δεν είναι απλά μελετητικός και συμβουλευτικός, αλλά νιώθουμε βαθιά την ευθύνη να συμμετάσχουμε και να συνδιαμορφώσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα αλλάξουν τη χώρα και θα τη μετατρέψουν όχι μόνο σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, αλλά και σε πρότυπο για το παγκόσμιο «γίγνεσθαι» σε πολλούς τομείς. Όλα αυτά χάρη στην τεχνογνωσία των συνολικά 355 μόνιμων στελεχών και 150 εξωτερικών συνεργατών μας, τη διαρκή εγρήγορση και τη δημιουργικότητά τους, διατηρούμε όχι μόνο την ηγετική μας θέση στην αγορά-αριθμώντας 6.000 πελάτες στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα- αλλά έχουμε φτάσει να συμμετέχουμε στα μεγαλύτερα δημόσια projects, που είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν την εικόνα της χώρας μας και θα συμβάλουν στην πολύπαθη ανάπτυξη.

Θέλω από καρδιάς να σας ευχηθώ για το 2022 υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων επικεφαλής των εταιρειών του Ομίλου: κα Δέσποινα Καρφοπούλου (Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί), κος Θόδωρος Καρυπίδης (Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης), κος Δημήτρης Τσοκακτσίδης (Pointers – Property Services ΑΕ), κος Ζαχαριάδης Απόστολος (Γεωμελετητική ΕΤΕ).

Η τυχερή εταιρεία που κέρδισε το φλουρί στάθηκε η Lever – Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Καλή χρονιά σε όλους!