ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – Ένας αγώνας δρόμου πλημμυρισμένος από Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 20.000 και πλέον συμμετεχόντων. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε ως ένας από τους συνεργαζόμενους φορείς Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης. Οι συνολικά 391 συμμετοχές εκτός από ατομικές ήταν και σε ένα μεγάλο βαθμό εταιρικές, γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη στήριξη που δείχνουν κάποιες εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Η ανταπόκριση των δρομέων στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και όλοι μαζί έτρεξαν για καλό σκοπό διαδίδοντας το μήνυμα του Οργανισμού «Μοιράσου και εσύ τη δύναμη μιας ευχής». Έγιναν μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουν Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται. Ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής!

Οι χορηγοί και υποστηρικτές που έμπρακτα εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι: Sol’s from Livardas, MB safety &print, Σαμαρας & Συνεργάτες, Δελασαλ, Αφοί Κοντζόγλου, AS Company, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Αλκή Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας, Makedonia Palace, The Met Hotel, Grand Hotel Palace, In art, Anahata Yoga Studio, Personal Fitness Hall, Level Gym, Leroy Merlin, Doppler, Hatzianastasiadis, Aegean, Vfm.

Ο όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες, συμμετείχε στον αγώνα Δυναμικού Βαδίσματος (5χλμ.) με μια ομάδα 54 συνεργατών εκφράζοντας παράλληλα την ανάγκη της άθλησης ως τρόπο ζωής και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στον 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

12593915_1060184357357927_227895278522701543_o