SAFETY FIRST_Ετήσια Άσκηση Έκτακτης Ανάγκης 2021

Η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί, έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα τη δέσμευσή της για την πρόληψη και εξασφάλιση της Υγιεινής & Ασφάλειας στο χώρο εργασίας και βάσει του προτύπου ISO 45001 που εφαρμόζει, πραγματοποίησε και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, την ετήσια άσκηση έκτακτης ανάγκης με την εκκένωση όλων των χώρων γραφείων της εταιρείας, με απόλυτη επιτυχία.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης που έχει καταρτίσει η εταιρεία για τις περιπτώσεις σεισμού και φωτιάς, χρησιμοποιώντας τις προβλεπόμενες οδεύσεις διαφυγής, με σκοπό τη συγκέντρωση όλων σε προκαθορισμένο ασφαλές σημείο έξω από το κτίριο.

Σκοπός είναι η εμπέδωση των ενδεδειγμένων ενεργειών από τους εργαζόμενους, ώστε σε περίπτωση πραγματικού συμβάντος να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι . Επιπλέον, μετρούνται οι χρόνοι έως τη συγκέντρωση και καταγραφή, ώστε να αποτελέσουν συγκριτικούς δείκτες για τις επόμενες ασκήσεις.

Η οργάνωση της εταιρείας αντανακλά τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και η λειτουργία της συμβαδίζει με την εφαρμογή διεθνών προτύπων. Συγκεκριμένα, η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου, πιστοποιημένο από την TUV Austria Hellas.