Συμμετοχή του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες στην Hotelia 2015

Στο κέντρο των τουριστικών εξελίξεων της τουριστικής αγοράς βρέθηκε ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες με τη συμμετοχή του στην έκθεση Hotelia που πραγματοποιήθηκε από τις 12-15 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου για ακόμα μια φορά κέρδισε επάξια τις εντυπώσεις με τον συνδυασμό του πλήθους και της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει.

Τα στελέχη των εταιριών του Ομίλου ήρθαν σε επαφή με ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και με επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης. Επικοινώνησαν την εξειδίκευση του Ομίλου στον κλάδο του τουρισμού μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει και αφουγκράστηκαν όλους τους προβληματισμούς τους με στόχο την συνεχή υποστήριξη του κλάδου.

Σε γενικότερα πλαίσια, μετά στην ολοκλήρωση του «διδύμου» των εκθέσεων Philoxenia και Hotelia, τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αναμένεται πως το 2016 θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους επισκέφτηκαν το stand και υπόσχεται να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου και να συμβάλει στην ανάπτυξη αυτού.