ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

3 Αυγούστου 2018

Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί για την Ελλάδα έναν από τους σημαντικότερους τομείς, καθώς και βασικό στοιχείο της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς, για τη μοναδική φυσική της ομορφιά, αλλά και για τον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία της. Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα, έχει αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών τόσο από την Ευρώπη, όσο και από πλήθος περιοχών από όλο τον κόσμο, ενώ ειδικά φέτος η άνοδος του κλάδου είναι σημαντική.

Η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί δραστηριοποιείται επί χρόνια στον τομέα των τουριστικών υποδομών και έχει αναλάβει τη μελέτη, αδειοδότηση, τακτοποίηση και επίβλεψη τουριστικών καταλυμάτων μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες, είτε πρόκειται για παραδοσιακά καταλύματα είτε για υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καλούνται να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις πολυτέλειας των χρηστών, όπως αυτή κάθε φορά ορίζεται από τον πελάτη. Οι πολλές και διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να καλύπτουν οι χώροι ενός ξενοδοχείου (ανάπαυση, εστίαση, ψυχαγωγία, συνέδρια κλπ), απαιτούν μια υψηλής ποιότητας μελέτη, η οποία θα εξασφαλιζεί την άνεση και τη δημιουργία θετικών συναισθημάτων στους ενοίκους και τους επισκέπτες, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής.

Αναλαμβάνοντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων, η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί εξασφαλίζει ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα, ικανοποιώντας τις αυξημένες απαιτήσεις των κτιρίων που διέπουν τον κλάδο του τουρισμού.

Συνθέτοντας τις τεχνικές και νομοθετικές επιταγές, εξειδικευμένοι μηχανικοί της εταιρεία επιμελούνται την αρχιτεκτονική σύνθεση δίνοντας έμφαση στην αισθητική, τη λειτουργία και την προσαρμογή στο φυσικό τοπίο (θέα – θέαση), όπως επίσης και στην αποτύπωση της εταιρικής ταυτότητας και φιλοσοφίας του πελάτη, δημιουργώντας μοναδικά κτίρια και χώρους με ξεχωριστή ταυτότητα.

Η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί, ως μέλος του Ομίλου «Σαμαράς και Συνεργάτες» δεν περιορίζεται στη μελέτη αμιγώς κτιριακών εγκαταστάσεων καταλυμάτων, αλλά σε πλήρη και άρτια συνεργασία με τα στελέχη του ομίλου, επεκτείνεται και σε πλήθος συναφών τεχνικών έργων (τουριστικός λιμένας, μονάδες ιαματικής θεραπείας, κέντρα καταδυτικού τουρισμού κλπ) τα οποία μπορεί να ενσωματώνονται σε ένα σύνθετο τουριστικό κατάλυμα, γεγονός που την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για την ανέγερση, αξιολόγηση, αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό ή επέκταση κάθε κατηγορίας τουριστικών καταλυμάτων.

Τα στελέχη της «Delta Engineering -Σύμβουλοι Μηχανικοί», μέλος του Ομίλου «Σαμαράς και Συνεργάτες», βρίσκονται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για τα παραπάνω θέματα, εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, με στόχο την υποστήριξη κάθε επιχείρησης.

Τελευταία άρθρα