Η DELTA ENGINEERING – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ συμμετέχει στην 12η Διεθνή Έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης «HORECA»

Στην διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης «HORECA», που πραγματοποιείται από 10-13 Φεβρουαρίου 2017 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, θα συμμετάσχει η εταιρεία DELTA ENGINEERING – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, μέλος του ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου. Η αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας που θα αποκομίζουν οι επισκέπτες της 12ης HORECA 2017 και η μεγιστοποίηση του εμπορικού οφέλους στο οποίο προσδοκούν οι εκθέτες της, αποτελούν βασικές προτεραιότητες. Διαχρονική επιδίωξη τής έκθεσης είναι να προσφέρει στους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες της εστίασης σύγχρονες και ουσιαστικές λύσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε καταστήματος ή μονάδας φιλοξενίας.

Πλέον, ως έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, η HORECA οργανώνεται και εμπλουτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως όχι μόνο στις υφιστάμενες ανάγκες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Εστίασης αλλά και σε εκείνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, με βάση τις τάσεις που κυριαρχούν στο εξωτερικό και τις εξελίξεις στην τεχνολογία.

Ο όμιλος ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ θα στεγαστεί στο Hall 2, Stand B38, και στελέχη του θα βρίσκονται επί τόπου από Παρασκευή 10.2 έως Κυριακή 12.2 και ώρες 10.00-20.00 και Δευτέρα 13.2 ώρες 10.00-19.00, προκειμένου να ενημερώσουν εκθέτες και επισκέπτες τόσο για τις τεχνικές εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο όσο και για χρηματοδοτικά προγράμματα που υποστηρίζουν τον τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.