Παράταση στην Έκπτωση 10% για την Υπαγωγή Αυθαιρέτων

8 Απριλίου 2019

Παράταση ενός μήνα, έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, δίνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων με μείωση του ειδικού προστίμου κατά 10% στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017, σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σήμερα. Με την εκπνοή της ανωτέρω παράτασης σημειώνεται ότι προβλέπεται επιβάρυνση επί του ειδικού προστίμου κατά 10% για τις υπαγωγές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τον Οκτώβριο 2019.

Η παράταση θα ενταχθεί σε σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 8 Απριλίου, έληγε η σχετική προθεσμία, ενώ παράταση είχε δοθεί και στην πρώτη φάση υπαγωγής στο νόμο κατά την οποία προβλέπονταν μείωση προστίμου κατά 20%. 

Τα στελέχη της «Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί», μέλους του Ομίλου «ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», στο πλαίσιο της διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσής τους, είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση για τα παραπάνω θέματα, εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις με στόχο την υποστήριξη κάθε επιχείρησης σε πολεοδομικά ζητήματα.

Τελευταία άρθρα