Συμμετοχή του ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες στην καλύτερη HORECA όλων των εποχών

Οι εταιρείες του ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, συμμετείχε για πρώτη χρονιά στην HORECA, η οποία διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2017.

Η φετινή HORECA 2017, χαρακτηρίστηκε ως η πιο πετυχημένη όλων των εποχών, λόγω της αυξημένης προσέλευσης κατά 20% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, και την συμμετοχή 125.000 επαγγελματιών και 48.000 επιχειρηματιών και 48.000 επιχειρήσεων από τους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού. Σημαντική ήταν και η παρουσία επισκεπτών όπου το 56% προήλθε από την επαρχία και Κύπρο. Εκτός από τις περιοχές με μεγάλο ξενοδοχειακό δυναμικό (Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Χαλκιδική), εκπροσωπούνται με σημαντικό μερίδιο μεταξύ του επισκεπτικού κοινού και αναδυόμενοι τουριστικοί προορισμοί, όπως η Πελοπόννησος, η Στερεά και η Δυτική Ελλάδα.

Τα στελέχη των εταιριών του Ομίλου ήρθαν σε επαφή με επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης. Επικοινώνησαν την εξειδίκευση του Ομίλου στον κλάδο του τουρισμού μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει και αφουγκράστηκαν όλους τους προβληματισμούς τους με στόχο την συνεχή υποστήριξη του κλάδου.

Για περισσότερες Πληροφορίες πατήστε εδώ.