ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Η DELTA ENGINEERING – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ γιόρτασε τα 12 χρόνια λειτουργίας της, πραγματοποιώντας στις 21 Σεπτεμβρίου μια λαμπερή εκδήλωση, σε bar – restaurant της Θεσσαλονίκης. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας, τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από την Αθήνα, έδωσαν το παρών, γιορτάζοντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας για περισσότερο από μια δεκαετία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλό φαγητό και την ευχαριστήρια ομιλία της Γενικής Διευθύντριας της εταιρίας, κα Καρφοπούλου Δέσποινας, προς όλους τους συνεργάτες, ενώ έκρυβε και εκπλήξεις τόσο για τον Πρόεδρο του Ομίλου ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, κ. Σαμαρά Δημήτρη, όσο και για τους παλιούς και αφοσιωμένους συνεργάτες της εταιρίας. Η γιορτή συνεχίστηκε με χορό και διασκέδαση υπό τη συνοδεία της live μπάντας που είχε προσκληθεί για την εκδήλωση.

Η Delta Engineering – Σύμβουλοι Μηχανικοί, στηριζόμενη στους πενήντα και πλέον καταξιωμένους και έμπειρους συνεργάτες της, συνεχίσει τη σταθερά ανοδική της πορεία, στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και προσβλέποντας σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον.